Redesigned by Dixie blev etableret i 2015, da det original brand Dixie, valgte at relancere brandet under et nyt navn. Formålet var at give Dixie en mere international appel. Redesigned by Dixie laver tasker, punge og sko der oser af kvalitet og coolness. 

 

preload spinner

Opgrader din garderobe med Re:Designed by Dixie

Re:Designed by Dixie blev etableret i 2015, da det originale brand Dixie valgte at relancere under et nyt navn for at opnå en bredere international appel. Brandet har siden da vundet mange hjerter med sine tasker, punge og sko, der oser af kvalitet og coolness.

Kollektionerne fra Re:Designed by Dixie er kendt for deres enkle designs og lækre materialer, der sikrer produkter, som kan holde trit med tidens trends og skiftende sæsoner. Hos Vilalu.dk er vi særligt begejstrede for dette danske brand.

Re:Designed henter inspiration fra den skandinaviske kvinde, hvilket afspejles i deres kollektioner med et unikt Rock ’n’ Roll touch, som forbrugerne har taget til sig. De tidløse designs kombineret med detaljer som nitter, kæder og quilt gør, at brandet skiller sig ud og bliver ved med at være en favorit blandt mange.

Køb Re:Designed hos Vilalu.dk

Re:Designed har opbygget en stor og loyal fanskare og cementeret sin position som en af de store aktører på det skandinaviske accessory marked. Oplev den unikke stil og uovertrufne kvalitet fra Re:Designed hos Vilalu.dk – din destination for tidløse og cool accessories.