Vilalu.dk er Salon Afrodite’s online univers for modetøj til kvinder i alle størrelser. Vi har et stort udvalg af tøj, sko og accessories fra både danske og udenlandske brands. Hos Vilalu.dk bestræber vi os på at give hver enkelt kunde en speciel oplevelse med servicen helt i top.

Vi har alt fra bluser og bukser til kjoler og jakker, så der er noget for enhver smag. Vi har også et stort udvalg af sko og accessories, så du kan fuldende dit look. Og med vores gratis fragt på ordrer over 500 kr. kan du få endnu mere for pengene.

Salon Afrodite har eksisteret siden september 2002, og med tiden er der kommet mere og mere tøj salg i salonen. Nu har vi udvidet med et online univers, så alle kan være med lige meget hvor i landet man er. Vi vil tage vores hyggelige imødekommende butik med ind i online universet, for at gøre det nemmere at shoppe i en travl hverdag. Ordren kan også hentes direkte i butikken på Østermarken 185 9320 Hjallerup.

Vi har en meget bred målgruppe, og hos os skal både datter, mor og mormor kunne blive klædt pænt på og gå ud herfra med lækkert hår. Efter 25 år i branchen brænder vi stadigvæk for at gøre folk smukkere og gladere.

Så skynd dig ind på Vilalu.dk og se vores store udvalg af modetøj til kvinder. Vi garanterer, at du vil finde noget, du kan lide, og som passer til din stil. God shopping