Om Vilalu

Mit navn er Heidi Hurup og jeg er indehaver af butikken Salon Afrodite og Vilalu.dk online univers.

Min drøm om at have min egen butik, gik i opfyldelse tilbage i september 2002, hvor jeg åbnede dørene til Salon Afrodite. Med tiden er der kommet mere og mere tøj salg i salonen og nu udvider jeg med et online univers, så alle kan være med lige meget hvor henne i landet man er. 

Jeg vil tage min hyggelige imødekommende butik med ind i online universet, for at gøre det nemmere at shoppe i en travl hverdag, Ordren kan også hentes direkte i butikken på Østermarken 185 9320 Hjallerup. Jeg har en meget bred målgruppe, "hos mig, skal både datter, mor og mormor kunne blive klædt pænt på og gå ud herfra med lækkert hår.." Efter 25 år i branchen brænder jeg stadigvæk for at gøre folk smukkere og gladere.

Vilalu.dk har mange forskellige brands, både danske og udenlandske. Derudover kan man finde accessories og hårprodukter her i webshoppen.

Hos Salon Afrodite og Vilalu.dk bestræber jeg mig på, at give hver enkelt kunde en speciel oplevelse med servicen helt i top, grin og hygge. Jeg elsker det jeg laver, samt at lære mine kunder at kende og inspirere dem til den nye mode og trends, og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Jeg glæder mig til jeres besøg, både i butikken og her på webshoppen, som begge bliver opdateret med nye lækkerier jævnligt. Rigtig god fornøjelse her på siden.