Nedenstående standard handelsbetingelser er udarbejdet af e-mærket og kan frit benyttes af danske kunder hos HostedShop. HostedShop anbefaler at tilkøbe et e-mærket abonnement, så e-mærket kan tilpasse betingelserne til din forretning, samt løbende sende opdateringer om lovændringer, så betingelserne også i fremtiden dækker lovkravene. Læs mere om e-mærket.
 

Virksomhedsoplysninger

Salon Afrodite
CVR. NR. 27247997
Østermarken 185

9320 Hjallerup
kontakt@vilalu.dk
98281517

 

Betaling

Vilalu.dk modtager betaling med Visakort, Visaelektron, mastercard og Mobilepay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Alle beløb er i DKK. danske kroner og er incl. moms.

 

Vilalu.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Vi tager ikke kortgebyrer.
 
Fragt

Levering via DAO.

Fri fragt ved køb over 500, 1-3 dages levering. Der kan dog være afvigelser i leveringstiden til ikke brofaste øer. Ønsker du selv at afhente din ordre, og derved spare fragten, er du velkommen til at afhente i Salon Afrodite, Østermarken 185, 9320 Hjallerup.

Fortrydelsesret

14 DAGES RETURRET

Når du handler hos Vilalu.dk, har du 14 dage til at returnere varen til os.

Bemærk at vi krediterer pengene til dig indenfor 1-3 dage efter modtagelsen af returpakken.

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, eller man kan miste sin fortrydelsesret, heriblandt plomberede skønhedsprodukter, hvor emballagen er brudt. 

Fortrydelseretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

OBS! Såfremt du returnerer fra Norge eller øvrige lande udenfor EU, SKAL du angive vores CVR.nummer: 27247997
foran navnet "Salon Afrodite", så toldvæsenet tydeligt kan se, at pakken skal sendes til en virksomhed og ikke til en privatperson.
Returnerings-omkostninger ift. told afholdes af køber.
 
RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Salon Afrodite

Østermarken 185
9320 Hjallerup -  Denmark
Telefon + 45 98281517

 

OBS! Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

RETURPAKKER SKAL SENDES DIREKTE TIL BUTIKKEN.

 

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på Vilalu.dk har vi brug følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Vilalu.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Har du handlet med Visa Electron og skal vi tilbageføre et beløb, er vi nød til at bede om reg. nr. og kontonummer, for at kunne gennemføre retur betalingen. Disse oplysninger vil blive opbevaret indtil retursagen er afsluttet. Herefter vil de blive slettet i vort e-mailsystem mv. De vil dog forsat være at finde i vort regnskab i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren for Vilalu.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Vilalu.dk er direktør Heidi Hurup.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Vilalu.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Vialu.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vilalu.dk via e-mail kontakt@vilalu.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Heidi Hurup via e-mail kontakt@vilalu.dk eller tlf. 98281517. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.02.2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

 

Hent fortrydelsesformular